shopify visitor statistics
PROSJEKTER

Prosjekter


Grindløe i kaffivika ved vassetvatnet - 

Samarbeidsprosjekt mellom Sunnmøre Friluftsråd, Sula Turlag og Sula Rotaryklubb.

I regi av Sunnmøre Friluftsråd og i samarbeid med Sula Turlag og Sula Rotaryklubb oppføres det høsten 2016 ei Grindløe i Kaffivika. Grindløa vil være til allmenn benyttelse for alle som ønsker det.

Den kan f.eks. brukes til:

barnehageutflukter,

skoleavslutninger,

pensjonisttreff m.m

Les mer


INNSAMLING AV PENGER TIL BRANN- OG REDNINGSBÅT

Sula Brannvesen gjer ein stor innsats for vår tryggleik, men ønskjer å forbetre tilbodet gjennom å skaffe ein BRANN- OG REDNINGSBÅT. Vi håper på støtte fra både næringsliv og privatpersoner som ser verdien i den økte beredskapen ein slik båt vil bidra til.


Meir om brann- og redningsbåten kan du lese i brosjyren vi har sendt ut til innbyggjarane i Sula...
sula seniorfestival 2016 - "gamle fotoglimt fra sula"

Sula fikk sin første Seniorfestival 27.-29. januar 2016. Sula Rotaryklubb stod for et av arrangementene under denne festivalen. "Gamle fotoglimt fra Sula" skulle vise seg å bli en suksess (gjerne til gjentakelse).Peder Otto Dybvik hadde gått igjennom mer enn 8000 bilder fra  Fylkesfoto-arkivene ( Sula-fotografene Fylling og Nerland). Dette ble en flott kulturkveld innledet med musikkinnslag fra kjente Sula-musikere og avsluttet med en trivelig kveldsmat stund for dei fremmøtte.


Les merTIDLIGERE PROSJEKT

Sommerleir for ungdom i august 2015

Rotarys sommerleir ”Explore Western Norway”, som  ble arrangert i august 2015 av Sula Rotaryklubb  i samarbeid med Rotaryklubbene i Giske, Ørsta og Volda, ble raskt fulltegnet med 10 ungdommer i alderen 18 til 20 år. Ungdommene kom hovedsakelig fra ulike europeiske land, men også Taiwan var representert. Dette ble en flott mulighet for oss til å vise frem både kommunen vår og Sunnmørsregionen.

Les mer...Vedlikehold av lysløypa i vasset friluftspark i langevåg

Området rundt Vassetvatnet består av mange ulike aktiviteter, lagshus og anlegg. Det er et variert og godt lagt til rette område for alle aldre. Den 3,3 km lange lysløypa har flere tusen brukere hvert år, og det er ikke rart om all denne aktiviteten fører til slitasje på stien.

Les mer...Sansehagen i molværsveien 15-17 

«Sansehagen» består av boliger for demente og har totalt 16 plasser. Målet med sansehagen er at beboerne skal kunne ha gjenkjennende arbeidsoppgaver, og ikke minst ha et forhold til enkle oppgaver i hagen. Klubben har årlige dugnader der vi spyler, luker ugras og ellers forfallende arbeid. 

Les mer...Save a child family

Sverre Blindheimsvik er en Sulamitt med en sterk historie.

Fra å reise seg fra den dypeste avgrunnen, til å bli en støttespiller for andre, og i tillegg ta samfunnsansvar, har han gitt håp til mange om at det ”umulige” er mulig.  

Les mer...Natteravn i Ålesund

Flere klubber gjekk sammen om et prosjekt «Natteravn». Vi deltok med flere personer i 2013/14. I 2014/15 måtte klubben beklageligvis takke nei til deltakelse grunnet kapasitet blant våre medlemmer. I 2015/16 har vi på nytt deltatt i dette prosjektet sammen med flere andre klubber på Nordre Sunnmøre.

Les mer...


Place content here

Meeting info

Venue: Sula Rotary
Address: O.A.Devold-vegen 16
Postal Code: 6030
City: Langevåg
Country: NO
Day: Mandag
Time: 19:00:00
Language: no


Read morerotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

District - Rotary RSS